Live

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
11412072 1160067164019090 3510372548349197701 o

11412072 1160067164019090 3510372548349197701 o

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 10.06.2015 στο Ολυμπιακό Μέγαρο, η Ετήσια Τελετή Βράβευσης όλων των διακριθέντων ομάδων της ΣΤΟΚ, που έλαβαν μέρος στα Πρωταθλήματα Πρωταθλητριών, Κυπελλούχων, Ακαδημιών και ΄Ενταξης για την περίοδο 2014 – 2015, η οποία ήταν υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (Κ.Ο.Α.).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ κος Δημήτρης Λεοντής, ο πρώην Πρόεδρος του ΚΟΑ κος Πάμπος Στυλιανού, ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ κος Κώστας Στράτης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ κος Πάμπος Χρίστου, ο Πρόεδρος της ΟΕΠΛ Λευκωσίας κος Ηλίας Δημητρίου, ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ κος Αντρέας Σμυρίλλης, ο Πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής της ΣΤΟΚ κος Γιώργος Μηχανικός, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας κκ Κωστάκης Κωνσταντίνου, Μιχάλης Καραϊσκάκης και Δάνος Μικελλίδης, Μέλη των σωμάτων της ΣΤΟΚ, Προέδροι και Μέλη των Ομοσπονδιών και των Σωματείων μελών της ΣΤΟΚ και άλλοι παράγοντες του αθλητισμού.

Η τελετή άρχισε με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της ΣΤΟΚ κο Μαρίνο Κ. Τιμοθέου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους τους φιλοξενουμένους και ιδιαίτερα τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού που έθεσε υπό την αιγίδα του την όλη εκδήλωση, συγχάρηκε όλα τα Σωματεία που διακρίθηκαν και αναφέρθηκε σε συντομία στο έργο που επιτελέστηκε τόσον από τη ΣΤΟΚ, όσον και από τις Ομοσπονδίες μέλη της, την περίοδο 2014 – 2015.

Αναφέρθηκε στην ένταξη της ΣΤΟΚ στη δύναμη της ΚΟΠ και τη διοργάνωση από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016 του Νέου Πρωταθλήματος της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΣΤΟΚ (πρώην Δ΄ Κατηγορία). Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Αγροτικά και Συνοικιακά Σωματεία, τα οποία έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση που μαστίζει τον τόπο, καθώς και την έλλειψη Γηπέδων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων. Ευχαρίστησε την πολιτεία που έχει αυξήσει τον Ετήσιο Προϋπολογισμό του ΚΟΑ, έτσι που της με τη σειρά του να βοηθήσει ουσιαστικά τα Σωματεία για το 2015 με μεγαλύτερα ποσά.

Ευχαρίστησε της τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, για το μεγάλο και ζωηρό ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για την επιβίωση της ΣΤΟΚ και των Σωματείων μελών της.

O κος Τιμοθέου ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Ζώνης Κύπρου Λτδ, για τη συνεχή στήριξη των Σωματείων της ΣΤΟΚ με κάθε τρόπο και το γεγονός ότι η ΟΠΑΠ συνεχίζει να προσφέρει αθλητικό υλικό σε 55 Σωματεία μέλη της ΣΤΟΚ κάθε χρόνο, αυτό αποδεικνύει έμπρακτα το συνεχές ενδιαφέρον και την αγάπη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της της τη ΣΤΟΚ και τα Σωματεία μέλη της.

Τέλος ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τη χορηγό της ΣΤΟΚ, τη φίλαθλη εταιρεία Carlsberg, η οποία από την ίδρυση της Συνομοσπονδίας, εδώ και 38 χρόνια, είναι δίπλα της και η οποία προσφέρει ποικιλοτρόπως τόσον στη ΣΤΟΚ, όσον και στις Ομοσπονδίες και στα Σωματεία μέλη της. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας, αγαπητό φίλο Ανδρέα Σμυρίλλη για τη βοήθεια, τη συνεργασία και τη θετική του ανταπόκριση σε κάθε αίτημα της ΣΤΟΚ.

Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο εκπρόσωπος του ΚΟΑ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, κος Δημήτρης Λεοντής, ο οποίος εξήρε το έργο της ΣΤΟΚ και των Ομοσπονδιών μελών της στα 38 τόσα χρόνια ζωής και τη σημασία που έχει στην Κυπριακή Κοινωνία. Υποσχέθηκε δε ότι η πολιτεία θα στέκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στο Αγροτικό Ποδόσφαιρο και ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο τη ΣΤΟΚ και τα Αγροτικά Σωματεία, γιατί επιτελούν ένα πολύ σημαντικό και ουσιαστικό έργο στον τόπο και στην κοινωνία γενικά. Τέλος ευχήθηκε προς τη ΣΤΟΚ και τις Ομοσπονδίες μέλη της, μεγαλύτερες επιτυχίες.

Χαιρετισμό απηύθυνε τέλος και ο εκπρόσωπος της ΚΟΠ, Βοηθός Γενικός Γραμματέας κος Κώστας Στράτης, ο οποίος συγχάρηκε όλα τα Σωματεία που βραβεύονταν και εξήρε με πολύ κολακευτικά λόγια το αξιόλογο έργο που επιτελούν τόσον η ΣΤΟΚ, όσον και τα Αγροτικά Σωματεία. Δήλωσε δε πως τόσον ο ίδιος, όσον και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, θα στηρίξουν με κάθε τρόπο τη ΣΤΟΚ, γιατί αυτή επιτελεί μία πολύ σημαντική αποστολή, από το 2011 που εντάχθηκε στη δύναμη της ΚΟΠ.

Μετά από τους σύντομους χαιρετισμούς, ακολούθησε η απονομή των επάθλων προς όλα τα Σωματεία που διακρίθηκαν, με έπαθλα που αθλοθέτησαν ο ΚΟΑ, η ΚΟΠ και η χορηγός της ΣΤΟΚ, φίλαθλη εταιρεία Carlsberg. Επίσης τιμήθηκαν και όλα τα Σωματεία που συμμετείχαν στα Πρωταθλήματα της ΣΤΟΚ. Στον ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΠΕΓΕΙΑ 2014, κο Παύλο Νεοφύτου, απονεμήθηκε το καθιερωμένο από φέτος βραβείο ΄Ηθους και FairPlay. Τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο Αγροτικό Ποδόσφαιρο, απονεμήθηκε στον ΚΟΑ από τον Πρόεδρο της ΣΤΟΚ, κο Μαρίνο Κ. Τιμοθέου.

Μετά την ολοκλήρωση των απονομών, ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ, που κατασκευάζει τις μπύρες Carlsberg και LEON, κος Αντρέας Σμυρίλλης, αφού παρέδωσε την επιταγή της ετήσιας χορηγίας της εταιρείας προς τη ΣΤΟΚ, σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε και συνεχάρη τη ΣΤΟΚ και τα Σωματεία της που βραβεύτηκαν και αναφέρθηκε στη διαχρονική συνεργασία και προσφορά της Carlsberg προς τη ΣΤΟΚ.

Την όλη εκδήλωση παρουσίασε με επιτυχία ο αθλητικογράφος, κος Αχιλλέας Γεωργιάδης, τον οποίο η ΣΤΟΚ ευχαριστεί θερμά.

Η εκδήλωση έληξε με δεξίωση που παρέθεσαν από κοινού η ΣΤΟΚ με την Carlsberg και τη συμβολή των Αρτοποιείων Ζορπάς, προς όλους τους παρευρισκόμενους.

Από τη ΣΤΟΚ

Περισσότερες Φωτογραφίες