omadiki ekdilosi 19 05 2015

omadiki ekdilosi 19 05 2015Πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 19/5/2015 η ετήσια εκδήλωση βράβευσης των πρωταθλημάτων της ομοσπονδίας για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2014/2015.

Στην εκδήλωση παρέστηκαν ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΣΤΟΚ, Μαρίνος Τιμοθέου και Γιαννάκης Κωνσταντίνου, ο κος Αντρέας Βραχνός Επαρχιακός Διευθυντής της χορηγού εταιρείας Φώτος Φωτιάδης, τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΟΚΝΕΛ Γιαννάκης Πέτρου και Έφη Γεωργίου, το μέλος της Δ.Ε. κος Χαράλαμπος Ζόππος, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ., μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, αντιπροσωπεία του Σ.Δ. ΠΟΑΣΠ πρόεδροι σωματείων, ποδοσφαιριστές και οι τιμηθέντες ποδοσφαιριστές

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΠ κος Παναγιώτης Παφίτης αφού συγχάρηκε όλους όσους πρώτευσαν στα πρωταθλήματα της ομοσπονδίας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις ομάδες οι οποίες βραβεύονται για το ήθος τους, ΠΕΓΕΙΑ 2014 για την Α΄ Κατηγορία και ΜΑΔΝΡΙΑ F. C. για τη Β΄ Κατηγορία.

Χαιρετισμό προς την εκδήλωση απεύθυνε επίσης και ο πρόεδρος της ΣΤΟΚ κος Μαρίνος Τιμοθέου ο οποίος συγχάρηκε την Ομοσπονδία για την διοργάνωση της εκδήλωσης, τις ομάδες που τιμούνται και ειδικά αυτές που βραβεύονται για το ήθος τους καθώς επίσης και την ομάδα της Πέγεια για την άνοδο της στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη θετική και ουσιαστική συμβολή της Ομοσπονδίας στα δρώμενα της ΣΤΟΚ και στην προσπάθεια που γίνεται για την διοργάνωση του Πρωταθλήματος της επίλεκτης από τη συνομοσπονδία.

Στην εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Πάφου και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, έχουν βραβευτεί τα πιο κάτω σωματεία και ποδοσφαιριστές :

Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας 2014/2015

 • Πρωταθλήτρια ομάδα : ΠΕΓΕΙΑ 2014
 • Δευτεραθλήτρια ομάδα : ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΑΛΑΣ
 • Τριταθλήτρια ομάδα : Α. Σ. ΜΑΝΔΡΙΩΝ  
 • 1ος Σκόρερ – 21 γκολ : ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ του σωματείου ΠΕΓΕΙΑ 2014
 • 2ος Σκόρερ – 20 γκολ : , ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ του σωματείου ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΑΛΑΣ
 • 3ος Σκόρερ – 15 γκολ : ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΑΤΤΑΣ του σωματείου Α. Σ. ΜΑΝΔΡΙΩΝ  

Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας 2014/2015

 • Πρωταθλήτρια ομάδα : Α. Σ. ΚΙΣΣΟΣ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ
 • Δευτεραθλήτρια ομάδα : ΠΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΦΟΥ  
 • Τριταθλήτρια ομάδα : Α.Ε.Ν. ΤΙΜΗΣ    
 • 1ος Σκόρερ – 26 γκολ : GERRARDRIMICANS του σωματείου ST. GEORGES F. C.    
 • 2οςΣκόρερ – 18 γκολ : MICHAEL BARTLEYτουσωματείου
 • 2ος Σκόρερ – 18 γκολ : ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΕΤΡΟΥ του σωματείου ΜΑΝΔΡΙΑ F. C.
 • 3ος Σκόρερ – 16 γκολ : SAMMASKELL του σωματείου Α. Σ. ΚΙΣΣΟΣ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

Κύπελλο 2014/2015

 • Κυπελλούχος : Α. Σ. ΜΑΝΔΡΙΩΝ
 • Φιναλιστ : ΚΟΛΩΝΗ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ F. C.  

Επίσης έχουν βραβευτεί οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές για το ήθος που επέδειξαν στα σωματεία τους κατά τη ποδοσφαιρική περίοδο 2014/2015

1Αναγέννηση/ΕλπίδαΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ
2Προμηθέας ΜουττάλλουΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3Α. Ε. ΠΑΝΑΓΙΑΣΣΩΚΡΑΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
4ΠΕΓΕΙΑ 2014ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ
5Α.Σ. ΜανδριώνIVAN SEVCIK
6Κ.Ν. ΆρμουςΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥ
7Ποσειδώνας ΓιόλουςΑΝΤΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
8Μιλτιάδης ΤάλαςΧΡΙΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
9Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά Αγ. Αμβροσίου ΚερύνειαςΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΚΕΣΙΔΗΣ
10Α.Ε. ΑμπελίτηςΡΑΦΑΗΛ ΤΙΛΛΕΫ
11Α. Σ. ΚΙΣΣΟΣ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
12Α. Σ. Ευαγόρας Παλληκαρίδης ΠάφουΜΑΡΙΟΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ
13Κολώνη Γεροσκήπου F CΙΑΚΩΒΟΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗΣ
14Α.Ε.Ν. ΧλώρακαςΜΑΡΙΟΣ ΣΑΒΒΑ
15St. Georges F.C.PETER BACKHOUSE
16ΚΑΤΩ ΠΥΡΓΟΣ ΤΥΛΛΗΡΙΑΣ 2005ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ
17F C ΜΑΝΔΡΙΩΝΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
18ΠΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠάφουΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
19Α.Π.Ο.Π. ΛέμπαςΝΙΚΟΣ ΣΤΕΛΙΚΟΣ
20Δικέφαλος ΘελέτραςΜΙΧΑΛΗΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ
21Κ.Ν. Ευαγόρας ΤσάδαςΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
22Α.Σ. ΑναρίταςΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΜΗΛΗΣ
23Α. Ε. ΚΟΥΚΛΙΩΝ FCΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
24Α.Ε.Ν. ΤίμηςΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ

Ειδική απονομή τιμητικής πλακέτας έγινε προς

 • τον αείμνηστο Δημήτρη Πατσάλη, Μεταθανάτια Τιμής Ένεκεν, για τη πολύχρονη προσφορά του ως διαιτητής στην Ομοσπονδία μας
 • Στον Ευστάθιο Μακρή για την ανάδειξη του ως Προπονητής Χρονιάς της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014/2015
 • Στο σωματείο ΠΕΓΕΙΑ 2014 για την άνοδο του στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ

Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Δ.Σ της ΣΤΟΚ ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ, το μέλος της Δ.Ε. ΠΟΑΣΠ κος Χαράλαμπος Ζόππος και ο επαρχιακός διευθυντής πωλήσεων της φίλαθλου εταιρείας Φώτος Φωτιάδης και της μπύρας CARLSBERG κος Αντρέας Βραχνός.

Κατά τη διάρκεια των απονομών ο παρουσιαστής της εκδήλωσης κ. Πρόδρομος Προδρόμου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον αρχηγό της ομάδας της Πέγειας για το ήθος που επέδειξε στον τελικό του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΣΤΟΚ όπου η ομάδα του έχασε από την ομάδα του Κόρνου με 2-1 και ο ίδιος όχι μόνο συγχάρηκε τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές αλλά συμμετείχε και στα πανηγυρικές φωτογραφήσεις που ακολούθησαν μαζί με ποδοσφαιριστές τους οποίους γνώρισε εκείνη τη μέρα στο γήπεδο. Η ενέργεια του τιμά τον ίδιο σαν αθλητή αλλά και την ομοσπονδία μας.

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Πάφου για τη παραχώρηση της αίθουσας για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, όλους τους αθλητικογράφους και όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ιδιαίτερα αυτά της επαρχίας μας που ασχολούνται και προβάλλουν το αγροτικό ποδόσφαιρο ο καθένας με τον δικό του τρόπο, τα μέλη της Δικαστικής Επιτροπής και της Επιτροπής Διαιτησίας που για ακόμη μια χρονιά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, όλους τους Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές γιατί στις πραγματικά αντίξοες συνθήκες που επικρατούν σε αρκετά γήπεδα, έφεραν σε πέρας το δύσκολο έργο τους, τον ΟΠΑΠ Κύπρου για την ευγενή του προσφορά να παραχωρήσει ποδοσφαιρικές στολές σε πέντε από τα σωματεία μέλη μας στα πλαίσια της προσφοράς του στο αγροτικό ποδόσφαιρο, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την οικονομική τους συνεισφορά τόσο προς τα σωματεία μας όσο και προς την ομοσπονδία μας και τη φίλαθλο εταιρεία Φώτος Φωτιάδης και τη Μπύρα ΚΑΡΛΣΜΕΡΓΚ που είναι αθλοθέτης και χορηγός της Ομοσπονδίας μας και ιδιαίτερα τον επαρχιακό διευθυντή της κύριο Αντρέα Βραχνό για την άριστη συνεργασία που έχουμε συνεχώς.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση για όλους τους παρευρισκόμενους. Όλα τα ποτά της εκδήλωσης τα οποία ήταν Μπύρα ΚΑΡΛΣΜΕΡΓΚ, χυμοί ΕΝΑ και νερό ΑΓΡΟΣ προσφέρθηκα από την Εταιρεία Φώτος Φωτιάδης.

Το πρόγραμμα παρουσίασε ο Πρόδρομος Προδρόμου, εκπρόσωπος τύπου του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας