Σε εξέλιξη βραίσκεται ο αγώνας της Πρωατθλήτριας μας ομάδας Γεροσκήπου με αντίπαλο το Λένα Λεμεσού για τη Πρημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ 2018/2019.
Η νικήτρια ομάδα του αγώνα αυτού εξασφαλίζει την άνοδο της στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2019/2020.
Ευχόμαστε κάθε επιστυχία στην ομάδα μας.
ΛΕΝΑΣ Λεμεσού Vs ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ F.C. Κοινοτικό Στάδιο Ερήμης
Διαιτητής | ΘΩΜΑΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ | |
Α’ Βοηθός Διαιτητής | ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ | |
Β’ Βοηθός Διαιτητής | ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΝΑΡΗΣ | |
Παρατηρητής | ΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑΝΝΟΥ |
Στο 20΄ η Γεροσκήπου ανοίγει το σκορ με γκολ του Μάριου Ιωάννου.
Στο 34΄ ισοφαρίζει ο Λένας σε 1 – 1 με γκολ του Μάριου Κωνσταντίνου.
Τέλος ημιχρόνου, οι δύο ομάδες είναι ισοπαλες 1 – 1
54΄ κόκκινη κάρτα για το Κωνσταντίνο Σολωμού της Γεροσκήπου
Υπαρχει ένταση και διακοπή στον αγώνα. Αποβάλλονται από τον αγωνιστικό χώρο οι προπονητές των δύο ομάδων, ο Δημήτρης Ιωάννου της Γεροσκήπου και Νίκος Γεωργίου του Λένα.
Τελικό σκορ ενενηνταλέπτου ισόπαλο 1 – 1, ο αγώνας οδηγέιται στη παράταση.
Πέναλτυ για τη Γεροσκήπου στο 1΄ λεπτό της παράτασης το εκτελεί ο James Sanderson και σημειώνει το 2 – 1.
Στο 5΄ της παράτασης ο Λένας ισοφαρίζει σε 2 – 2 με το Μάριο Κωνσταντίνου.
108΄ πέναλτυ υπέρ της Γεροσκήπου το εκτελεί εύστοχα ο James Sanderson και πετυχαίνει το 3 – 2
110΄ 4ο γκολ για τη Γεροσκήπου και πάλι με το James Sanderson ο οποίος πετυχαίνει χατ-τρικ.
Έντονες διαμαρτυρίες από τους ποδοσφαιριστές του Λένα για το 4ο γκολ και νέα διακοπή στον αγώνα.
Ο αγώνας επαναρχίζει μετά από 8 λεπτά με το Λένα να συνεχίζει με 9 ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκαν οι Δημήτρης Παπαμιχαήλ και Νικόλας Αχιλλέως.
Τελικό αποτέλεσμα 4 – 2 για τη Γεροσκήπου η οποία καρδίζει την άνοδο της στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ.