ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
   
   

08   Απριλίου  2020

 

Από : Δ.Σ. ΠΟΑΣΠ

 

Προς : Όλα τα σωματεία ΠΟΑΣΠ

 

Θέμα: Πρωταθλήματα ΠΟΑΣΠ 2019/2020

 

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ  σας ενημερώνει ότι  αφού έλαβε υπόψη του τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα που υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου λόγω των εξελίξεων στο θέμα του ιού  COVID-19 (ΚΩΡΟΝΟΙΟΣ) και τις μέχρι στιγμής αποφάσεις  της ΚΟΠ/ΣΤΟΚ για τα πρωταθλήματα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου αποφάσισε τα πιο κάτω:

 

Άμεση διακοπή του πρωταθλήματος του ομίλου Standrard (κάτω διάζωμα) λόγω του ότι δεν επηρεάζει ή επηρεάζεται από κάποια άλλη διοργάνωση της ΚΟΠ/ΣΤΟΚ.

 

Το πρωτάθλημα του ομίλου Premier καθώς και το Κύπελλο δεν επηρεάζονται επί του παρόντος αναστέλλονται μέχρι τις 30 Απριλίου 2020, θα αναμένουμε τις αποφάσεις της ΚΟΠ/ΣΤΟΚ και ανάλογα θα σας ενημερώνουμε.

 

Οι αποφάσεις αυτές πάρθηκαν παρά το ότι η άποψη μας είναι όπως όλα τα πρωταθλήματα θα πρέπει να ολοκληρώνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

 

Δ.Σ. ΠΟΑΣΠ

   
images/banners/rainbow_banner.jpg  images/banners/banner-coffee_ball_cafe.png  images/banners/banner_opap_charal_theodorou.png  images/banners/banner_fuel_energy.png  images/banners/PAPANTONIOU_ENGLISH__LOGO_121_x_121_cmjpg_NEW.jpg  images/banners/unitech_banner.png  images/banners/cielo_tavern_banner.jpg  
   
images/banners/cafe_me_logo.jpeg  images/banners/Vintage-Art-House_LOGO.jpg  images/banners/banner_cups_cafe.png  images/banners/alexander_college_banner_1.jpg  images/banners/kipos_edem_banner.png  images/banners/logo-vector-pantone.jpg  images/banners/TASTY-LOGO.jpg  images/banners/coffeebrands_banner.png  images/banners/pasalimani_banner.png  images/banners/logo_zaggoulos.png  images/banners/george_xenia.jpg  images/banners/ppa_autocrash_ltd_banner.jpg  
   

KOAcfa logoOPAPcarslberg

   
© 2011 Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγροτικών Σωματείων Πάφου