ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
   
   

start

 

 

20/01/2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ ανακοινώνει ότι οι αγώνες που αναβλήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιανουαρίου 2020 ως ακολούθως:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ   25/01/2020

Α΄  ΟΜΙΛΟΣ

   

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ Β 2015

vs

ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

Β΄  ΟΜΙΛΟΣ

 

ST GEORGES F C

vs

Α. Σ. ΜΑΝΔΡΙΩΝ

Α. Ε. ΚΟΥΚΛΙΩΝ F. C.

vs

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΑΛΑΣ

vs

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΕΛΠΙΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ   26/01/2020

Α΄  ΟΜΙΛΟΣ

   

ΑΕΝ ΤΙΜΗΣ

vs

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΟΛΟΥ

Κ Ν ΑΡΜΟΥ

vs

Α Σ ΚΙΣΣΟΣ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

  

 

Επίσης  η κλήρωση για την Προημιτελική Φάση του Κυπέλλου 2019/2020 θα γίνει τη Δευτέρα  27 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 6.00μμ στα γραφεία της Ομοσπονδίας και θα ακολουθήσει η κλήρωση για τους αγώνες της Β΄ Φάσης του ομίλου των πρωτοπόρων.

 

Την ίδια μέρα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα για τη Β΄ φάση του ομίλου των ομάδων που τερμάτισαν στις θέσεις  4 έως 8 της Α΄ φάσης.

 

Οι αγώνες κυπέλλου θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Φεβρουαρίου 2020, δύο (2) αγώνες το Σάββατο και δύο (2) τη Κυριακή. Για το καθορισμό της ημέρας θα γίνει κλήρωση μεταξύ των τεσσάρων αγώνων.

 

Δ.Σ.  ΠΟΑΣΠ

   
images/banners/rainbow_banner.jpg  images/banners/banner-coffee_ball_cafe.png  images/banners/banner_opap_charal_theodorou.png  images/banners/banner_fuel_energy.png  images/banners/PAPANTONIOU_ENGLISH__LOGO_121_x_121_cmjpg_NEW.jpg  images/banners/unitech_banner.png  images/banners/cielo_tavern_banner.jpg  
   
images/banners/cafe_me_logo.jpeg  images/banners/Vintage-Art-House_LOGO.jpg  images/banners/banner_cups_cafe.png  images/banners/alexander_college_banner_1.jpg  images/banners/kipos_edem_banner.png  images/banners/logo-vector-pantone.jpg  images/banners/TASTY-LOGO.jpg  images/banners/coffeebrands_banner.png  images/banners/pasalimani_banner.png  images/banners/logo_zaggoulos.png  images/banners/george_xenia.jpg  images/banners/ppa_autocrash_ltd_banner.jpg  
   

KOAcfa logoOPAPcarslberg

   
© 2011 Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγροτικών Σωματείων Πάφου