31/1/2019

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ σας ενημερώνει σχετικά με αλλαγές που έγιναν κατόπιν αιτημάτων των σωματείων και αφορούν το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκυριάκου 2-3/2/2019.

 

 

  • ΠΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΓΥΑΛΙΑΣ - Κ Ν ΑΡΜΟΥ 

 

Ο αγώνας οποίος ήταν προγραμματισμένος τη Κυριακή 3/2/19 και ώρα 3.00μμ θα διεξαχθεί το Σάββατο 2/2/19 και ώρα 6.00μμ στο Κοινοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς κατόπιν κοινού αιτήματος των δύο σωματείων.

 

 

  • Α Ε ΑΜΠΕΛΙΤΗΣ - Κ Ν ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ ΤΣΑΔΑΣ

 

 

Ο αγώνας οποίος ήταν προγραμματισμένος το Σάββατο 2/2/19 και ώρα 3.00μμ θα διεξαχθεί τη Κυριακή 3/2/19 και ώρα 3.00μμ στο Κοινοτικό Γήπεδο Αμπελίτη κατόπιν κοινού αιτήματος των δύο σωματείων.

 

 

  • ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΑΛΑΣ - Α. Σ. ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ ΠΑΦΟΥ

 

  

Ο αγώνας οποίος ήταν προγραμματισμένος το Σάββατο 2/2/19 και ώρα 3.00μμ στο Κοινοτικό Γήπεδο Τάλας θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και ώρα στο Κοινοτικό Γήπεδο Κισσόνεργας κατόπιν αιτήματος του γηπεδούχου σωματείου.

 

 Για το  Δ.Σ.  ΠΟΑΣΠ

   
images/banners/PAPANTONIOU_ENGLISH__LOGO_121_x_121_cmjpg_NEW.jpg  images/banners/unitech_banner.png  images/banners/cielo_tavern_banner.jpg  images/banners/alexander_college_banner_1.jpg  images/banners/alexander_college_banner_2.jpg  
   
images/banners/cafe_me_logo.jpeg  images/banners/Vintage-Art-House_LOGO.jpg  images/banners/banner_cups_cafe.png  images/banners/logo-vector-pantone.jpg  images/banners/TASTY-LOGO.jpg  images/banners/coffeebrands_banner.png  images/banners/pasalimani_banner.png  images/banners/logo_zaggoulos.png  images/banners/george_xenia.jpg  images/banners/ppa_autocrash_ltd_banner.jpg  
   

KOAcfa logoOPAPcarslberg

   
© 2011 Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγροτικών Σωματείων Πάφου