30/11/2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ σας ενημερώνει σχετικά με αλλαγές που έγιναν κατόπιν αιτημάτων των σωματείων και αφορούν το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκυριάκου 1-2/12/2018.

 

  • ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ - ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ ΠΑΦΟΥ

 

Ο αγώνας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος τη Κυριακή 2/12/2018 και ώρα 2.30μμ και θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Μουττάλλου το Σάββατο 1/12/2018 και 2.30μμ κατόπιν κοινού αιτήματος των δύο σωματείων.

 

  • Κ Ν ΑΡΜΟΥ – ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ F C

 

Ο αγώνας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος στο Κοινοτικό Γήπεδο Μνδριών τη Κυριακή 2/12/2018 και ώρα 2.30μμ, θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μουττάλλου την ίδια μέρα και ώρα κατόπιν αιτήματος του γηπεδούχου σωματείου λόγω επανασποράς του γηπέδου των Μανδριών.

 

Για το  Δ.Σ.  ΠΟΑΣΠ

   
images/banners/rainbow_banner.jpg  images/banners/kipos_edem_banner.png  images/banners/banner-coffee_ball_cafe.png  images/banners/banner_opap_charal_theodorou.png  images/banners/banner_fuel_energy.png  images/banners/PAPANTONIOU_ENGLISH__LOGO_121_x_121_cmjpg_NEW.jpg  images/banners/unitech_banner.png  images/banners/cielo_tavern_banner.jpg  images/banners/alexander_college_banner_1.jpg  images/banners/alexander_college_banner_2.jpg  
   
images/banners/cafe_me_logo.jpeg  images/banners/Vintage-Art-House_LOGO.jpg  images/banners/banner_cups_cafe.png  images/banners/logo-vector-pantone.jpg  images/banners/TASTY-LOGO.jpg  images/banners/coffeebrands_banner.png  images/banners/pasalimani_banner.png  images/banners/logo_zaggoulos.png  images/banners/george_xenia.jpg  images/banners/ppa_autocrash_ltd_banner.jpg  
   

KOAcfa logoOPAPcarslberg

   
© 2011 Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγροτικών Σωματείων Πάφου