1 Νοεμβρίου 2018

 

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ ανακοινώνει την οικειοθελή αποχώρηση του σωματείου Προμηθέας Μουττάλλου από το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της Ομοσπονδίας της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018/2019 με επιστολή του ημερομηνίας 23 Οκτωβρίου 2018.

 

 

Σύμφωνα με την Ενιαία Προκήρυξη Πρωταθλημάτων των Ομοσπονδιών Μελών της ΣΤΟΚ  η ομάδα που αποχωρεί μηδενίζεται σε όλους τους αγώνες που έχει ήδη δώσει, ως επίσης και σε όσους ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος με σκορ 3-0 σε βάρος της και η ομάδα διαγράφεται από το εν λόγω πρωτάθλημα και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες Κυπέλλου καθώς και σε κανένα άλλο αγώνα που θα διοργανώσει η Ομοσπονδία.

 

Δ.Σ. ΠΟΑΣΠ

   
images/banners/cafe_me_logo.jpeg  images/banners/Vintage-Art-House_LOGO.jpg  images/banners/banner_cups_cafe.png  images/banners/logo-vector-pantone.jpg  images/banners/TASTY-LOGO.jpg  images/banners/coffeebrands_banner.png  images/banners/pasalimani_banner.png  images/banners/logo_zaggoulos.png  images/banners/george_xenia.jpg  images/banners/ppa_autocrash_ltd_banner.jpg  
   

KOAcfa logoOPAPcarslberg

   
© 2011 Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγροτικών Σωματείων Πάφου