Ημερ. 30/7/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συνεχίστηκε χθες 29/7/2013 στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Τίμης η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Α.Σ.Π. την οποία απασχόλησε αποκλειστικά το θέμα του τρόπου διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2013/2014.

Τα σωματεία μέλη της ομοσπονδίας είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με τις προτάσεις που είχαν ενώπιον τους και κατόπιν ενός δημιουργικού διαλόγου μεταξύ των μελών διεξήχθη ψηφοφορία και αποφασίστηκε όπως τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο παραμείνουν οι δύο κατηγορίες Α΄ και Β΄. Στην Α΄ κατηγορία θα συμμετάσχουν 12 σωματεία ενώ τα υπόλοιπα θα συμμετάσχουν στη Β΄ κατηγορία. Σε περίπτωση που τα σωματεία της Β΄ κατηγορίας είναι περισσότερα από 12 τότε θα χωριστούν σε δύο ισάριθμους ομίλους.

Η κλήρωση των πρωταθλημάτων αποφασίστηκε να γίνει τη Δευτέρα 5 Αυγούστου και ώρα 7.00μμ στα γραφεία της ομοσπονδίας. Στη κλήρωση θα λάβουν μέρος μόνο τα σωματεία τα οποία θα είναι πλήρως τακτοποιημένα με τις οικονομικές τους οφειλές καθώς επίσης θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν τη ανανεωμένη άδεια λειτουργίας τους ή την αίτηση για ανανέωση της.


ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΠΟΑΣΠ