Live

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
17798974 1859847420707724 5102009243632389888 n

 17798974 1859847420707724 5102009243632389888 n

 

Τον προπονητή της πρωταθλήτριας ομάδας Αναγέννηση/Ελπίδα το καλέσαμε στα γραφεία της Ομοσπονδίας για να μας πει λίγα λόγια για τον τελικό κυπέλλου ΠΟΑΣΠ ¨Αντρέας Βραχνός¨ 2016/2017

Κύριε Λάκη Αθανασίου καλωσορίσατε στα γραφεία της Ομοσπονδίας και θέλουμε να μας πείτε που βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του τελικού κυπέλλου της ΠΟΑΣΠ

 

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που μας δίνετε την ευκαιρία αν επικοινωνήσουμε και να ενημερώσουμε τους φιλάθλους για το τελικό του κυπέλλου. Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα για την ομάδα μου Αναγέννηση Ελπίδα Μουττάλλου, καθώς όπως ξέρεις δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και καταφέραμε επίσης να πάμε στον τελικό της ΠΟΑΣΠ, ο οποίος θα είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο της Πάφου, και θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο γιατί πιστεύω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Όπως γνωρίζετε αυτό το  σαββατοκυρίακο υπάρχει το καθιερωμένο τουρνουά ακαδημιών στην Αγία Νάπα  όπου λαμβάνουν μέρος όλες οι ακαδημίες παγκύπρια ακόμα και από εξωτερικό. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου υπάρχουν 6-7 προπονητές που ασχολούνται με τις νεαρές ηλικίες, και δυστυχώς κάποιοι από αυτούς έλειπαν από τις προπονήσεις δικαιολογημένα, ενώ 2-3 θα απουσιάζουν από τον αγώνα της Κυριακής δικαιολογημένα αφού δουλεύουν με τις ομάδες τους. Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ προσωπικά αφού όπως γνωρίζεις είμαι τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς οι οποίες συμμετάσχουν στο τουρνουά.

 

Με αυτά τα δεδομένα σίγουρα έχετε ποιότητα στην ομάδα αφού έχετε 7 προπονητές ακαδημιών που είναι και ποδοσφαιριστές. Η απουσία των δύο που αναφέρατε θεωρείτε ότι θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ομάδα σας.

 

Πολύ σωστά το θέσατε, όμως όταν απουσιάζει ο κεντρικός αμυντικός ο οποίος με την εμπειρία του είναι το Α και το Ω της ομάδας, απουσιάζουν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές από το χώρο του κέντρου, άλλοι τέσσερεις δεν ήταν στην προετοιμασία τότε έχουμε κάποιο πρόβλημα δυστυχώς. Όπως γνωρίζεις η δύναμη της ομάδας είναι η φυσική κατάσταση, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό το πρόβλημα είναι μεγάλο. Όμως έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που θα τους αντικαταστήσουν και θα αγωνιστούμε  με όλες μας τις δυνάμεις να κατακτήσουμε και το κύπελλο της ΠΟΑΣΠ. Εδώ θέλω να δώσω ένα μήνυμα ότι η Ομοσπονδία της Πάφου θα πρέπει να νιώθει περήφανη για το ψηλό επίπεδο που έχουμε. Έχω μελετήσει σχεδόν όλες τις ομάδες από άλλες επαρχίες και σίγουρα είναι σε χαμηλότερο επίπεδο. Η Ομοσπονδία μας δουλεύει πολύ σωστά και πάνω σε πολύ καλές βάσεις. 

 

Κύριε Αθανασίου θέλουμε να μας προσδιορίσετε τους στόχους σας για τα πρωταθλήματα της ΣΤΟΚ που όπως ξέρετε αρχίζουν την Τετάρτη μετά το Πάσχα και ήδη έχετε κληρωθεί με την πρωταθλήτρια της ΕΠΕΛ Λάρνακας, την Ομόνοια Ψευδά. Επίσης να μας πείτε τους στόχους για το πρωτάθλημα ένταξης  που θα ακολουθήσει.

 

Εγώ επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι σας θα σας μιλήσω καθαρά. Ο στόχος της ομάδας μας Αναγέννηση Ελπίδα είναι οι αγώνες ένταξης στην επίλεκτη κατηγορία. Θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την άνοδο και αν τα καταφέρουμε καλώς να ορίσει. Όσον αφορά το πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΣΤΟΚ, για μένα είναι σε δεύτερη μοίρα, έχουμε κληρωθεί με μία από τις καλύτερες ομάδες της Κύπρου την Ομόνοια Ψευδά, είναι η καλύτερη της ομοσπονδίας της, έχει ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας που αγωνίστηκαν στην Α΄ και Β΄ κατηγορία της ΚΟΠ, παίρνει στο γήπεδο 400-500 φιλάθλους . Σίγουρα θα πάμε να αγωνιστούμε αλλά ο βασικός στόχος της ομάδας μας είναι οι αγώνες της ένταξης, εκεί θα ρίξουμε το βάρος και εκεί θα γίνει η όλη αργάνωση της ομάδας.

 

Κλείνοντας αυτή τη μίνι συνέντευξη  θέλουμε να στείλτε το δικό σας μήνυμα προς τους φίλους του ποδοσφαίρου της Πάφου ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τον αγώνα δωρεάν και θεωρούμε ότι είναι στα συν της διοργάνωσης.

 

Θέλω να καλέσω το κόσμο της ομάδας μου αλλά και το φίλαθλο κοινό της Πάφου να προσέλθει τη Κυριακή στο στάδιο Μιχαλάκης Κυπριανού της Γεροσκήπου να παρακολουθήσει δύο πολύ καλές ομάδες την Αναγέννηση Ελπίδα Μουττάλλου και το Ποσειδώνα Γιόλου, στο οποίο δίνω και τα συγχαρητήρια μου για το ότι έφτασε στον τελικό, να γίνει ένα αθλητοπρεπέστατο παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει. Σίγουρα σε ένα τελικό θα υπάρχει ένας νικητής και ένας χαμένος, χαμένος όμως με την έννοια  ότι χάσει ένα παιχνίδι. Όμως ο τελικός είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου, και εδώ θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο Δ.Σ. της  ΠΟΑΣΠ για τη διοργάνωση αφού έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια σχετικά με τα τελετουργικά, το γεγονός ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη αυτό είναι ακόμη ένα μεγάλο συν της Ομοσπονδίας μας και αυτό που πιστεύω είναι ότι ο κόσμος πρέπει να προσέλθει και να απολαύσει ένα αθλητοπρεπέστατο αγώνα και ο καλύτερος να σηκώσει και το τρόπαιο.

 

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και πάνω από όλα αθλητοπρέπεια πράγμα που τονίσατε και σεις αρκετά.