ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
   
   

klirosilogo

 

 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε σήμερα τον τρόπο διεξαγωγής των όλων πρωταθλημάτων  για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2020/2021.

 

Στην Επίλεκτη Κατηγορία θα συμμετέχουν 16 ομάδες οι 12 που παρέμειναν μετά την άνοδο στη Γ΄ Κατηγορία των τεσσάρων πρώτων της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019/2020 και τεσσάρων ομάδων που θα κληρωθούν ανάμεσα στις 14 ομάδες οι οποίες δήλωσαν συμμετοχή στην κλήρωση για άνοδο στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ.

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου και ώρα 6.30μμ στο Μέγαρο ΣΕΚ στη Λευκωσία στην αίθουσα <Μάρκος Δράκος>.

 

Οι 14 ομάδες προέρχονται από 7 Ομοσπονδίες και είναι οι ακόλουθες:

 

ΑΠΟΕΣΠ (Λευκωσίας) : ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς, ΑΠΟΜ Μαθιάτη.

 

ΕΠΕΛ (Λάρνακας) :  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Κιτίου, ΟΛΥΜΠΟΣ Ξυλοφάγου.

 

ΕΠΟΠΛ (Λευκωσίας) : ΚΕΔΡΟΣ Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας, ΑΤΕ ΠΕΚ Εργατών ,  Κέντρο Νεολαίας ΤΣΕΡΙ F.C.

 

ΟΠΝ ΣΕΚ (Λάρνακας) : Τρούλλοι  F.C. , ΘΟΙ/ΑΕΚ Λειβαδιών.

 

ΠΑΑΟΚ (Λεμεσού) : ΘΟΪ Πύργου, ΛΕΝΑΣ Λεμεσού. 

 

ΠΟΑΣΠ (Πάφου) : ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Μουττάλλου.

 

ΠΟΕΛ (Λευκωσίας) : ΠΡΟΟΔΟΣ Καϊμακλίου, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Λυθροδόντα.

 

Καλούνται οι αντιπρόσωποι όλων των ενδιαφερόμενων σωματείων να είναι παρόντες κατά τη διάρκεια της κλήρωσης. Πριν από την έναρξη θα επεξηγηθεί η διαδικασία.  

 

Τονίζεται ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που αφορούν την πανδημία για αυτό πρέπει να γίνει έγκαιρα η προσέλευση των αντιπροσώπων.

 

Πηγή : Ιστοσελίδα ΣΤΟΚ

   
images/banners/rainbow_banner.jpg  images/banners/banner-coffee_ball_cafe.png  images/banners/banner_opap_charal_theodorou.png  images/banners/banner_fuel_energy.png  images/banners/PAPANTONIOU_ENGLISH__LOGO_121_x_121_cmjpg_NEW.jpg  images/banners/unitech_banner.png  images/banners/cielo_tavern_banner.jpg  
   
images/banners/cafe_me_logo.jpeg  images/banners/Vintage-Art-House_LOGO.jpg  images/banners/banner_cups_cafe.png  images/banners/alexander_college_banner_1.jpg  images/banners/kipos_edem_banner.png  images/banners/logo-vector-pantone.jpg  images/banners/TASTY-LOGO.jpg  images/banners/coffeebrands_banner.png  images/banners/pasalimani_banner.png  images/banners/logo_zaggoulos.png  images/banners/george_xenia.jpg  images/banners/ppa_autocrash_ltd_banner.jpg  
   

KOAcfa logoOPAPcarslberg

   
© 2011 Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγροτικών Σωματείων Πάφου