Από τη Προκριματική φάση των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ ξεκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι ομάδες της Ομοσπονδίας μας που κατέκτησαν του δύο φετινούς τίτλους

Συγκεκριμένα η Πρωταθλήτρια μας ομάδα ΠΕΓΕΙΑ 2014 θα αγωνιστεί τη Κυριακή 19 Απριλίου 2015 και ώρα 3.30μμ στο Δημοτικό Γήπεδο Κάτω Πολεμιδιών (ΕΡΜΗ) με την ΕΛΗΑ Λυθροδόντα, πρωταθλήτρια ομάδα της ΑΠΟΕΣΠ.

Η Κυπελλούχος μας ομάδα Α. Σ. ΜΑΝΔΡΙΩΝ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ομότιτλη της ΑΟΚΝΕΛ, ομάδα του Κ.Ν. Χοιροκοιτίας το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 και ώρα 3.30μμ στο Δημοτικό Γήπεδο Κάτω Πολεμιδιών (ΕΡΜΗ).

Σημειώνουμε ότι οι αγώνες των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, στους οποίους συμμετέχουν οι Πρωταθλήτριες και Κυπελλούχοι των δώδεκα Ομοσπονδιών μελών της, είναι μονοί και διεξάγονται σε ουδέτερα γήπεδα που ορίζονται από το Δ.Σ. ΣΤΟΚ και διαπιστεύονται από διαιτητές που δηλώνουν οι ομοσπονδίες και η γενική είσοδος είναι 5 Ευρώ.

Καλούμε τους φίλους του αγροτικού ποδοσφαίρου να δώσουν το παρών τους στους αγώνες των ομάδων μας και να τις ενισχύσουν για να πετύχουν το στόχο τους.

Ευχόμαστε και στις δύο μας ομάδες καλή επιτυχία που δεν είναι άλλη από τη νίκη ούτως ώστε να προχωρήσουν στην επόμενη φάση.