28 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΠΟΑΣΠ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ σε έκτακτη συνεδρία του σήμερα Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013 πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις σχετικά με τον άδικο χαμό του α. Δημήτρη Πατσάλη, διαιτητή της Ομοσπονδίας μας:

1.    Εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του εκλιπόντος και ιδιαίτερα στο δίδυμο αδελφό του Νεόφυτο ο οποίος είναι επίσης διαιτητής της ομοσπονδίας.

2.    Παραστεί σύσσωμο στη κηδεία η οποία θα γίνει τη Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 2.30μμ στη γενέτειρα του εκλιπόντος, το χωριό Στρουμπί, να καταθέσει στεφάνι και να εκφωνηθεί επικήδειος εκ μέρους του Δ.Σ.

3.    Καλεί όλα τα σωματεία τους διαιτητές, παρατηρητές και όλους τους φίλους του αγροτικού ποδοσφαίρου όπως παραστούν στη κηδεία του για τον ύστατο χαιρετισμό.

4.    Στους αγώνες της αγωνιστικής του κυπέλλου ημερομηνίας 2/11/2013 και στου αγώνες της ημερομηνίας 27/10/13 οι οποίοι αναβλήθηκαν λόγω του αιφνίδιου θανάτου του α. Δημήτρη, να τηρηθεί μονόλεπτος σιγή και οι ποδοσφαιριστές και διαιτητές να φέρουν μαύρο περιβραχιόνιο.

5.    Να αναρτηθεί η φωτογραφία του εκλιπόντος στα γραφεία της Ομοσπονδίας.