Live

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

24/4/15

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ   ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 16/4/2015

ΑΠΟ : Δ.Σ. ΠΟΑΣΠ

ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ & ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΑΣΠ

ΚΟΙΝ: Δ.Σ. ΚΟΠ, Δ.Σ. ΣΤΟΚ

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ σας κοινοποιεί τις αποφάσεις της Δικαστικής Επιτροπής ημερομηνίας 23/4/2015.

 

Αρ. υπόθ. 128/2014-15

Καταγγελία εναντίον του ΛΟΥΚΑ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΑΜ ΚΟΠ 37290 ποδοσφαιριστή του σωματείου Α. Σ. ΜΑΝΔΡΙΩΝ από το 4ο διαιτητή ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛ γιατί έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε φίλαθλο της αντιπάλου ομάδας ο οποίος τον έβρισε μετά το τέλος του αγώνα Α. Σ. ΜΑΝΔΡΙΩΝ-ΚΟΛΩΝΗ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ F. C. ημερομηνίας 5/4/2015.

Γίνεται ακροαματική διαδικασία λόγω μη παραδοχής και ο καταγγελλόμενος ευρίσκεται αθώος και απαλλάσσεται της κατηγορίας λόγω ανεπαρκούς μαρτυρίας.

 

Αρ. υπόθ. 129/2014-15

Καταγγελία εναντίον του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑ ΑΜ ΚΟΠ 41826 ποδοσφαιριστή και προπονητή του σωματείου Α. Σ. ΜΑΝΔΡΙΩΝ από το 4ο διαιτητή ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛ γιατί έβρισε με τη φράση <και εγώ τη δική σου> φίλαθλο της αντιπάλου ομάδας ο οποίος τον έβρισε με τη φράση <γαμώ τη ράτσα σου μαλάκα> μετά το τέλος του αγώνα Α. Σ. ΜΑΝΔΡΙΩΝ-ΚΟΛΩΝΗ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ F. C. ημερομηνίας 5/4/2015.

Η υπόθεση απορρίπτεται γιατί δεν προκύπτει καμία παράβαση όπως είναι διαμορφωμένη η καταγγελία και ο καταγγελλόμενος απαλλάσσεται.

 

Αρ. υπόθ. 130/2014-15

Καταγγελία εναντίον του διαιτητή της Ομοσπονδίας ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΟΥ από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ για εξύβριση, προσβολή, δυσφήμιση και ασέβεια προς τα μέλη της Δικαστικής Επιτροπής μετά την ανακοίνωση της απόφασης με αριθμό 102/2014-2015 στις 24/3/2015 στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Η υπόθεση αναβάλλεται και ορίζεται στις 30 Απριλίου 2015 και ώρα 6.00μμ επειδή ο καταγγελλόμενος απουσιάζει στο εξωτερικό.

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΠΟΑΣΠ